Over ons

Oriënt is al ruim twintig jaar een begrip in Lelystad en omstreken. Het restaurant wordt al sinds 1993 met veel liefde en passie gerund door de familie Lam. Door de jaren heen is het restaurant dan ook uitgegroeid tot dé go-to Chinees van Lelystad voor de heerlijkste gerechten uit de Oosterse keuken.

Daarnaast is Oriënt het eerste Aziatische restaurant in Flevoland met een open keuken, waar u kunt zien hoe onze koks uw maaltijd voor u bereiden terwijl u wacht. U kunt bij ons terecht voor zowel eat-in als take-away. Heeft u even geen tijd om langs te komen en liever thuisbezorgd? Onze bezorgers staan voor u klaar om een heerlijke maaltijd bij u op bestemming te bezorgen.

Heeft u iets te vieren, of wilt u op een eigen gekozen locatie genieten van onze gerechten? Wij verzorgen ook catering op locatie v.a. 15 personen. U kunt hierbij een keuze maken uit een van onze met zorg samengestelde menu’s of uw eigen menu samenstellen. Graag adviseren we u in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Sally & Lam

慢慢吃! (Eet smakelijk!)